Perfect Fit imagery

HAKU

Etsi artikkeleita ja tuotteita kirjoittamalla haluamasi avainsana alle.

RAVITSE LEMMIKKISINUOREKASTA OLEMUSTA

Suhteesi lemmikkiisi on palkitsevimmillaan lemmikin ollessa onnellinen, terve ja elämäniloinen. Siksi me PERFECT FIT:ssä pyrimme auttamaan lemmikkiäsi säilyttämään nuorekkaan olemuksensa kokonaisvaltaisen lemmikkien terveyteen liittyvän lähestymistapamme kautta: asiantuntijaravinnolla, oikealla määrällä liikuntaa ja henkisellä stimuloinnilla. Terveysfilosofiamme on: Ravinto. Liikunta. Leikki.

Share Perfect Fit JAA
about us
Perfect Fit feed

RAVINTO.

LEMMIKKISI TARPEISIIN RÄÄTÄLÖITY RAVINTO.

PERFECT FIT on asiantuntevaa ravitsemusta, joka on tarkoitettu pitämään lemmikkisi nuorekkaana koko sen iän. Yhteistyössä WALTHAM® Centre for Pet Nutritionin eläinlääkäriemme ja lemmikkieläinten ravintofysiologiemme kanssa kehitetty PERFECT FIT yhdistää viisi hyötyä kaikkien kissojen terveyden viiteen yleisimpään tarpeeseen riippumatta iästä ja elämäntyylistä ainutlaatuisen PERFECT FIT Total 5 -koostumuksensa avulla.

Perfect Fit move

LIIKUNTA.

LIIKUNTA PITÄÄ LEMMIKKISI TERVEENÄ JA ELÄMÄÄ TÄYNNÄ.

Kunnossa pysyminen edellyttää aktiivista elämäntyyliä. Silloin lemmikkisi paino pysyy kurissa ja sydän kunnossa. Lisäksi lihakset ja nivelet säilyvät terveinä, joten kissa pysyy pirteänä ja ketteränä myös vanhetessaan. Tarjoamme lemmikkien käyttäytymistutkijoiden antamia neuvoja ja menetelmiä, jotta lemmikkisi saa tarvitsemaansa liikuntaa.

Perfect Fit play

LEIKKI.

PELEJÄ LEMMIKKISI ONNELLISENA JA KIINTYNEENÄ PITÄMISEKSI.

Leikkiminen vahvistaa sinun ja lemmikkisi välistä erityistä kiintymyssuhdetta sekä auttaa kissaa kehittymään henkisesti. Kun lemmikkisi saa älyllisiä haasteita leikkimällä yksin tai kanssasi, se pysyy nuorekkaana, onnellisena ja tyytyväisenä koko elämänsä ajan. Siksi annamme käyttöön helppoja työkaluja ja innovatiivisia menetelmiä pitää kissasi mieli virkeänä!

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta