Perfect Fit imagery

HAKU

Etsi artikkeleita ja tuotteita kirjoittamalla haluamasi avainsana alle.

KISSOJEN TUOMIA TERVEYSETUJA

Share Perfect Fit JAA
KISSOJEN TUOMIA TERVEYSETUJA

Leonardo da Vinci sanoi kerran:”Pieninkin kissa on luonnon mestariluomus”. Voisiko tämä mahdollisesti olla yksi syistä, joiden vuoksi suhtaudumme niin intohimoisesti kissoihin kodeissamme?

Suhteesi kissasi kanssa on yhtä ainutlaatuinen kuin suhteesi mihin tahansa taiteen mestariteokseen. Ja taiteen tapaan, kissallasi saattaa olla erilaiset suhteet eri ihmisiin ja se pitää salaisuuksia, joita se ei paljasta. Voidakseen löytää ja tutustua kissan omistamisen etuihin WALTHAM Centre for Pet Nutrition on tehnyt tieteellistä tutkimusta, joka liittyy lemmikin ja omistajan väliseen suhteeseen ja sen etuihin1

Tavallisempien tunnettujen etujen lisäksi, joita ovat esimerkiksi kissan rauhallinen ja rakastava läsnäolo, kissan leikkisä ja nenäkäs luonne, sen kyky tarkkailla hiljaisesti, sen pehmeä ja rauhoittava kehrääminen... 4 tärkeintä syytä omistaa kissa WALTHAM ®-tutkimuksen mukaan ovat:

 •  PAREMPI MIELIALA

  Kissan omistajana huomaat, että kissalla on positiivinen vaikutus mielialaasi. Kissaystävämme tuovat lohtua jo pelkällä läsnäolollaan ja hellällä vuorovaikutuksellaan. Erityisesti naiset kertoivat tuntevansa itsensä vähemmän yksinäisiksi kissan kanssa ollessaan.

 •  VAHVA SYDÄN

  Tilastot paljastavat, että kissan omistajilla on 37 % pienempi riski saada sydänkohtaus iästä riippumatta. Numerot puhuvat puolestaan!

 •  PAREMPI TERVEYS

  Vanhempien ihmisten kohdalla pelkkä lemmikkikissan läsnäolo voi vähentää lääkärikäyntejä jopa 15 % sekä tietenkin lievittää yksinäisyyttä. Tämä on mittavissa oleva ilmiö! Tämä tuo kahdenlaisia hyötyjä: vanhemman henkilön terveyden ja hyvinvoinnin kohentuminen ja positiivinen taloudellinen vaikutus terveydenhoitojärjestelmään. Hyödyllistä suuremmassa mittakaavassa!

 •  LAPSEN UTELIAISUUDEN STIMULOINTI

  Kissat sytyttävät lapsissa suuremman kiinnostuksen luonnon kokemiseen kokonaisuudessaan. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että lapsen ja hänen kissansa välinen suhde saattaa olla jopa läheisempi kuin lapsen suhde sisaruksiinsa. Kissaystäväsi on todellakin täysi perheenjäsen!

 

Kuten huomaat, kissat ovat epäilemättä hyväksi terveydellesi!

 • 1  The WALTHAM Centre for Pet Nutrition. https://www.waltham.com/waltham-research/hai-research/
 • 2  Turner DC, Rieger, G. & Gygax, L. Spouses and cats and their effects on human mood. Anthrozoos: A Multidisciplinary Journal of The Interactions of People & Animals 2003;16(3):213-28

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta