Perfect Fit imagery

HAKU

Etsi artikkeleita ja tuotteita kirjoittamalla haluamasi avainsana alle.

LEMMIKKISI ELÄMÄNVAIHEESEEN RÄÄTÄLÖIDYN TÄYSIPAINOISEN JA TASAPAINOISEN RUOKAVALION VIISI TÄRKEINTÄ ETUA.

Share Perfect Fit JAA
LEMMIKKISI ELÄMÄNVAIHEESEEN RÄÄTÄLÖIDYN TÄYSIPAINOISEN JA TASAPAINOISEN RUOKAVALION VIISI TÄRKEINTÄ ETUA.
 1. OLET MITÄ SYÖT - TÄMÄ PÄTEE MYÖS KOIRIIN.

  Olet tietoinen siitä, että ruoka on olennainen osa koirasi elämää. Jos ei muuta, voit nähdä sen koiran reaktiosta joka kerta, kun ruokakuppi laitetaan esille!

  Ruoasta nauttimisen lisäksi se voi myös edistää koirasi terveyttä, elinvoimaa ja hyvinvointia. Se voi myös olla keino torjua yleisimpiä ongelmia, joita eläinlääkärit näkevät koirilla.

  Itse asiassa koiranruokaa valittaessa on ainakin viisi merkittävää etua, joita kannattaa etsiä, sekä mahdolliset lisäedut, jotka riippuvat koiran rodusta, elämänvaiheesta ja elämäntyylistä.

 2. HYVÄ RUOANSULATUS

  Lemmikkisi elämänvaiheeseen räätälöity täysravinto voi sisältää tavanomaisten ravintoaineiden lisäksi prebiootteja, jotka edistävät tervettä suolistoflooraa ja tukevat ruoansulatusta.

  Suolistofloora koostuu tuhansista eri mikro-organismilajeista. Se on yksilökohtainen ja kehittyy koko elämän ajan, mikä tarkoittaa, että pennulla ei ole samaa suolistoflooraa kuin aikuisella tai vanhemmalla koiralla.

  Terve suolistofloora on koirallesi tärkeä, sillä se edistää koiran elimistön ekologista tasapainoa. Se mahdollistaa muun muassa monien eri molekyylien synteesin ja edistää suoliston terveyttä.

  Prebiootit ovat hiilihydraatteja, jotka eivät hajoa, kun ne kulkevat mahalaukun ja ohutsuolen läpi. Ne tarjoavat valikoivan ravinnonlähteen koiran suoliston "hyville bakteereille". Kun koirat syövät prebiootteja, niiden suolistoflooraa voidaan tasapainottaa edistämällä hyvien bakteerien kasvua.

  Siksi voi olla hyvä ajatus syöttää koiralle prebiootteja erityisesti sen ollessa nuori, jotta terve suolistofloora kehittyy jo varhain. Tasapainoinen suolistofloora on kuitenkin tärkeä kaikenikäisille koirille.

  Kaikki Perfect Fit -koiranruoat sisältävät sikuriuutetta, joka on prebiootteja sisältävä ainesosa ja edistää koirien tervettä suolistoflooraa. Lisätietoja on Perfect Fit -tuotesivulla.

 3. VAHVA IMMUUNIJÄRJESTELMÄ

  Koirasi elämänvaiheeseen räätälöity täysravinto ja tasapainoinen ruokavalio voi edistää myös toista tärkeää tekijää koirasi hyvinvoinnin kannalta: immuunijärjestelmää. Immuunijärjestelmä on monimutkainen järjestelmä, joka suojaa koiraasi vieraita tekijöitä, kuten bakteereja ja viruksia vastaan. Se auttaa koiraasi pysymään vahvana ja terveenä, kun se lähtee maailmalle.

  Perfect Fit -koiranruoka sisältää lisättyä E-vitamiinia, mangaania ja sinkkiä, jotka tukevat koiran immuunijärjestelmää. Nämä kolme ravintoainetta toimivat antioksidantteina, joiden on osoitettu suojaavan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

  On erityisen tärkeää valita elintarvikkeita, joissa on funktionaalisia ainesosia, jotka tukevat immuunijärjestelmää koiran tietyissä kriittisissä elämänvaiheissa, kuten esimerkiksi

  • o siihen asti, kun koira on aikuinen, terveen kasvun ja kehityksen tukemiseksi,
  • o muutosten tai stressin aikana,
  • o kun koira on ollut sairas, jotta immuunijärjestelmä voi toimia,
  • o ja kun koira vanhenee.

 4. TERVE IHO JA TURKKI

  Koiran iho ja turkki ovat sen perimmäinen luonnollinen suoja ulkomaailmalta. Hyvässä kunnossa ollessaan ne auttavat koiraa säätelemään ruumiinlämpöä ja tarjoavat vahvan fyysisen suojan esimerkiksi auringolta, ilmansaasteilta, naarmuilta ja muilta ympäristön mahdollisilta vaaroilta.

  Perfect Fit -koiranruoka sisältää lisättyä sinkkiä ja auringonkukkaöljyä - joka on luonnollinen omega-6-rasvahappojen lähde - jotka ravitsevat koiran ihoa ja turkkia ja auttavat pitämään sen vahvana ja terveenä.

  Jos haluat lisätietoja koiran luonnollisesta puolustuskyvystä, lue artikkeli Miten ruoka voi vahvistaa koiran luonnollista puolustuskykyä.

 5. OPTIMAALINEN PAINONHALLINTA JA KEHON KUNTO

  Jos huolehdit siitä, että koirasi pitää yllä ihannepainoaan ja on hyvässä kunnossa, on todennäköistä, että se pysyy hyväkuntoisena ja terveenä.

  Täydellinen ja tasapainoinen koiranruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet ja energian. Se helpottaa koiran painonhallintaa ja pitää sen kehon kunnossa.

  Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tilanteista, jolloin sinun tulisi olla erityisen tarkka koirasi painosta ja kehon kunnosta:

  • o Kastroinnin jälkeen
  • o Liikunnan puutteen aikana, esimerkiksi loukkaantumisen jälkeen, tai jos koirasi elää suhteellisen rauhallisesti.
  • o Kun koirasi ikääntyy, kun aktiivisuus vähenee.

  Miten arvioit koirasi kehon kuntoa? Punnitse koira usein ja tarkista sen ruumiinrakenne varmistaaksesi, että koira säilyttää painonsa. Jos haluat olla todella varma, voit käyttää WALTHAM Centre for Pet Nutritionin kehittämää koon ja painon arviointityökalua. Sen nimi on WALTHAM® S.H.A.P.E GuideTM', ja se toimii kotikäyttöön.

  Koiran painoon ja kehon kuntoon ei tietenkään vaikuta vain ruokavalio, vaan myös liikunta on tärkeää!

 6. HYVÄ TERVEYS

  Jotta koirasi eläisi mahdollisimman pitkään, on tärkeää seurata sen suun terveyttä ja luoda päivittäinen suunhoitorutiini, joka ehkäisee iensairauksia.

  Kun koiran syljessä luonnostaan olevat bakteerit kerääntyvät hampaisiin, ne tuottavat erilaisia aineita, jotka muodostavat pinnoitteen. Tätä pinnoitetta kutsutaan hammasplakiksi. Jos plakkia ei poisteta hampaista, se kovettuu ja hammaskivi muodostuu muutamassa päivässä.

  Perfect Fit sisältää aktiivista ainesosaa, joka ehkäisee hammaskiven muodostumista ja edistää hampaiden puhtautta ja ikenien terveyttä. Tämä on erityisen tärkeää, kun koira saavuttaa neljän kuukauden iän, sillä silloin pentuhampaat alkavat korvautua pysyvillä hampailla. Koiran suuhygienia on ratkaisevan tärkeää paitsi koiran hampaiden ja ikenien terveyden myös koko sen kehon ja hyvinvoinnin kannalta.

LISÄHYÖTYJÄ ELINVAIHEEN MUKAAN

Sen lisäksi, että koirasi saa tarvitsemansa energian, tasapainoinen ja koiran ikätasoon sopiva koiranruoka tuo yleensä myös muita etuja edellä kuvattujen viiden lisäksi.

Esimerkiksi Perfect Fitin täydellinen ja tasapainoinen penturuoka sisältää ainesosia, jotka edistävät seuraavia asioita:

 • Tervettä kasvua - pennuille optimaalisia määriä kalsiumia ja fosforia, jotka edistävät tervettä kasvua.
 • Aivojen kehitystä - DHA:n (dokosaheksaeenihappo) ansiosta, joka on omega-3-rasvahappo, joka on välttämätön aivojen kehitykselle.
 • Terve lihaskehitys - kiitos oikean proteiinimäärän, jonka ansiosta pentu rakentaa tervettä lihasmassaa.

Aikuisille koirille tarkoitetun Perfect Fits -ruoan lisäedut eroavat penturuoan lisäeduista. Ne edistävät:

 • Liikkuvia niveliä - luonnollisen glukosamiinilähteen ansiosta, joka auttaa pitämään nivelet terveinä, mikä puolestaan edistää hyvää liikkuvuutta.
 • Elinvoimaa - lisättyjen B1-, B2- ja B6-vitamiinien sekä raudan ansiosta.
 • Terveet alemmat virtsatiet - tasapainoisten kivennäisainepitoisuuksien ansiosta, jotka edistävät terveitä alempia virtsateitä.
 • Terve lihasmassa - terveellistä lihasmassaa edistävien valittujen proteiinien ansiosta.

Vanhempien koirien tarpeet ovat myös erilaiset. Seniorikoirille räätälöity Perfect Fits

 • ruoka sisältää ainesosia, jotka edistävät seuraavia asioita:
 • Tervettä sydäntä - lisätty tauriini ja E-vitamiini auttavat pitämään sydämen terveenä.
 • Liikkuvat nivelet - lisätty glukosamiini auttaa pitämään nivelet terveinä, mikä puolestaan edistää hyvää liikkuvuutta.
 • Painonhallintaa - kiitos iäkkäiden koirien energiantarpeeseen räätälöidyn koostumuksen ja L-karnitiinin kaltaisten ainesosien, jotka voivat edistää optimaalista painonhallintaa ja hyvää kehon kuntoa.
 • Elinvoimaa - lisättyjen B1-, B2-, B6-vitamiinien ja raudan ansiosta.

KYSE ON KOIRAN TERVEYDEN EDISTÄMISESTÄ.

Valitsemalla maukasta koiranruokaa, joka on räätälöity koiran kokoon ja elämänvaiheeseen sopivaksi ja joka tarjoaa nämä viisi keskeistä etua edistämällä ruoansulatusta, immuunijärjestelmän toimintaa, ihoa ja turkkia, painonhallintaa sekä terveitä hampaita ja ikeniä, voit edistää koirasi terveyttä, kehitystä ja hyvinvointia. Palkintosi on koirasi ilo ja elinvoimaisuus joka kerta, kun täytät ruokakupin!

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta

TÄÄLTÄ LÖYDÄT TUOTTEITAMME

Löydä PERFECT FIT™ lähialueen kaupoista ja verkosta