SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Unohditko salasanasi?

Täytä sähköpostiosoitteesi, jotta saat salasanan nollaamiseen tarvittavan linkin sähköpostitse.

loader image

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Olemme lähettäneet sähköpostiviestin.

Voit nollata salasanasi napsauttamalla linkkiä ja noudattamalla ohjeita. Jos et näe sähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiosi.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Kiitos! Olemme lähettäneet vahvistusviestin.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Lähetä vahvistus sähköpostitse

Saat vahvistusviestin kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi.

loader image

RAVITSE LEMMIKKISI NUOREKASTA OLEMUSTA

Suhteesi lemmikkiisi on palkitsevimmillaan lemmikin ollessa onnellinen, terve ja elämäniloinen. Siksi me PERFECT FIT™:ssä pyrimme auttamaan lemmikkiäsi säilyttämään nuorekkaan olemuksensa kokonaisvaltaisen lemmikkien terveyteen liittyvän lähestymistapamme kautta: asiantuntijaravinnolla, oikealla määrällä liikuntaa ja henkisellä stimuloinnilla. Terveysfilosofiamme on: Ravinto. Liikunta. Leikki.™

RAVINTO.

cat dog feed

LIIKUNTA.

cat dog move

LEIKKI.

cat dog-play
cat dog feed

RAVINTO.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Lemmikkisi tarpeisiin räätälöity ravinto.

PERFECT FIT™ on asiantuntevaa ravitsemusta, joka on tarkoitettu pitämään lemmikkisi nuorekkaana koko sen iän. Yhteistyössä WALTHAM® Centre for Pet Nutritionin eläinlääkäriemme ja lemmikkieläinten ravintofysiologiemme kanssa kehitetty PERFECT FIT™ yhdistää viisi hyötyä kaikkien kissojen terveyden viiteen yleisimpään tarpeeseen riippumatta iästä ja elämäntyylistä ainutlaatuisen PERFECT FIT™ Total 5 -koostumuksensa avulla.

Korkealaatuinen ravinto

Johtavat asiantuntijamme WALTHAM® Centre for Pet Nutritionissa ovat kehittäneet ainutlaatuisen PERFECT FIT™ TOTAL 5 -KOOSTUMUKSEN kaikkien lemmikkien terveyden viiteen yleisimpään tarpeeseen: vahva luonnollinen puolustuskyky, terve ruoansulatus, terve iho ja turkki, ihanteellinen painonhallinta, sekä virtsateiden terveys kissoilla ja hyvä hampaiden terveys koirilla.

cat dog move

LIIKUNTA.

dog move

Liikunta pitää lemmikkisi terveenä ja elämää täynnä.

Kunnossa pysyminen edellyttää aktiivista elämäntyyliä. Silloin lemmikkisi paino pysyy kurissa ja sydän kunnossa. Lisäksi lihakset ja nivelet säilyvät terveinä, joten kissa pysyy pirteänä ja ketteränä myös vanhetessaan. Tarjoamme lemmikkien käyttäytymistutkijoiden antamia neuvoja ja menetelmiä, jotta lemmikkisi saa tarvitsemaansa liikuntaa.

cat dog-play

LEIKKI.

Perfect Fit™ antaa vinkkejä leikeistä, joita voit leikkiä kissan tai kissanpennun kanssa

Pelejä lemmikkisi onnellisena ja kiintyneenä pitämiseksi.

Leikkiminen vahvistaa sinun ja lemmikkisi välistä erityistä kiintymyssuhdetta sekä auttaa kissaa kehittymään henkisesti. Kun lemmikkisi saa älyllisiä haasteita leikkimällä yksin tai kanssasi, se pysyy nuorekkaana, onnellisena ja tyytyväisenä koko elämänsä ajan. Siksi annamme käyttöön helppoja työkaluja ja innovatiivisia menetelmiä pitää kissasi mieli virkeänä!