SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:logo-cat

Unohditko salasanasi?

Täytä sähköpostiosoitteesi, jotta saat salasanan nollaamiseen tarvittavan linkin sähköpostitse.

loader

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN: logo-cat

Olemme lähettäneet sähköpostiviestin.

Voit nollata salasanasi napsauttamalla linkkiä ja noudattamalla ohjeita. Jos et näe sähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiosi.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN: logo-cat

Kiitos! Olemme lähettäneet vahvistusviestin.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:logo-cat

Lähetä vahvistus sähköpostitse

Saat vahvistusviestin kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi.

loader

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition on johtava tutkimuslaitos, jossa perehdytään seuraeläinten ravitsemukseen ja terveyteen ja joka tunnetaan innovatiivisesta tieteellisestä tutkimuksesta.

Englannissa Leicestershiressä sijaitseva Mars Incorporatedin tunnettu tieteellinen tutkimuslaitos tuottaa tietämystä, jonka avulla kehitetään lemmikkien tarpeita täyttäviä innovatiivisia tuotteita.

Ensimmäisen oman tutkimuksensa vuonna 1963 julkaissut WALTHAM® on toiminut uranuurtajana lemmikkien ravitsemuksen sekä ihmisten ja eläinten vuorovaikutuksen alalla. Tätä todistaa yli 1 700 julkaisua ja 600 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua.

WALTHAM® tekee yhteistyötä maailman johtavien tieteellisten tutkimuslaitosten kanssa toteuttaen Mars Petcaren visiota luoda parempi maailma lemmikkieläimille ja antaen käyttöön tieteellistä tutkimusta ja osaamista, joista Mars-tuotemerkit tunnetaan. Niitä ovat esimerkiksi Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital, IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® ja EUKANUBA®.

Esittelyssä WALTHAM®