SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Unohditko salasanasi?

Täytä sähköpostiosoitteesi, jotta saat salasanan nollaamiseen tarvittavan linkin sähköpostitse.

loader image

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Olemme lähettäneet sähköpostiviestin.

Voit nollata salasanasi napsauttamalla linkkiä ja noudattamalla ohjeita. Jos et näe sähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiosi.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Kiitos! Olemme lähettäneet vahvistusviestin.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN:

Lähetä vahvistus sähköpostitse

Saat vahvistusviestin kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi.

loader image

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition

Johtavat asiantuntijamme WALTHAM® Centre for Pet Nutritionissa ovat kehittäneet ainutlaatuisen PERFECT FIT™ TOTAL 5 -KOOSTUMUKSEN kaikkien lemmikkien terveyden viiteen yleisimpään tarpeeseen: vahva luonnollinen puolustuskyky, terve ruoansulatus, terve iho ja turkki, ihanteellinen painonhallinta, sekä virtsateiden terveys kissoilla ja hyvä hampaiden terveys koirilla.

Englannissa Leicestershiressä sijaitseva Mars Incorporatedin tunnettu tieteellinen tutkimuslaitos tuottaa tietämystä, jonka avulla kehitetään lemmikkien tarpeita täyttäviä innovatiivisia tuotteita.

Ensimmäisen oman tutkimuksensa vuonna 1963 julkaissut WALTHAM® on toiminut uranuurtajana lemmikkien ravitsemuksen sekä ihmisten ja eläinten vuorovaikutuksen alalla. Tätä todistaa yli 1 700 julkaisua ja 600 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua.

WALTHAM® tekee yhteistyötä maailman johtavien tieteellisten tutkimuslaitosten kanssa toteuttaen Mars Petcaren visiota luoda parempi maailma lemmikkieläimille ja antaen käyttöön tieteellistä tutkimusta ja osaamista, joista Mars-tuotemerkit tunnetaan. Niitä ovat esimerkiksi Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital, IAMS®, CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® ja EUKANUBA®.

Esittelyssä WALTHAM®